Индивидуален урок – DAcademy

Индивидуален Урок

Накратко за урока:

Продължителност: 60 минути
Платформа: Zoom
Брой уроци: 1
Клас: 1-12 клас

Цена: 30 лв.

Какво представлява индивидуалният онлайн урок от Д.А.?

Уроците “Да уча с учител” са съобразени със специфичните нужди на всеки ученик. Преподавайки, Д.А. използва персонализиран и интерактивен подход на обучение, който е фокусиран върху предпочитанията на ученика. Насърчаваме ученика  да поеме посоката, която той самият е задал. Показваме как да използваме знанията на практика и помагаме на бъдещите създатели на нашето общество да осъществят мечтите си.

Как протича всеки час?

Ходът на урока е структуриран в няколко основни стъпки, чрез които ученикът поетапно да усвои и приложи наученото. Диалогичният характер на обучението в реално време позволява да откроим пропуските и слабите места на ученика и да се усъвършенстват силните му страни.

Кога и къде се провеждат уроците?

Виртуалната класна стая в  платформата Зуум  е достъпна от всяко уютно място с добра интернет връзка, което спомага за приятното протичане на занятията с времетраене от 60 минути. Учителят и ученикът провеждат занятието на живо с помощта на видеокамера и микрофон, виртуална бяла дъска, дигитални документи, презентации и други.

Как да запазя час?

За да запазите час е нужно да попълните формата тук, която ще ни даде повече информация относно вашите нужди и ще ни помогне да изберем най-подходящия учител за вас.

Индивидуланите онлайн уроци “Да уча с учител” са подходящи за ученици от 1-ви до 12-ти клас, които искат:
За учителите:
Работим с учители от цялата страна и чужбина, които са мотивирани професионалисти и практици, готови да предадат умения на нашите ученици, а именно как да използват ресурсите на съвременния свят за успешно постигане на целите им. Учителите на Д.А. вярват, че ученето е основна човешка потребност и умение, което всички ние имаме в себе си. Ето защо за нас е важно да бъдем личен пример за учениците и да ги мотивираме да трансформират информацията в полезни знания и умения, без да се страхуват да грешат.
Как избираме най-подходящ учител за вас?
Знаейки колко е важно едно дете да бъде изслушано и разбрано, Д.А. се стреми да разбере желанията и целите на ученика, за да може да избере най-подходящия учител и да гарантира оптимално и качествено обучение.
Какво да очаквате от учителите на Д.А.?
Накратко за урока:

Продължителност: 60 минути
Платформа: Zoom
Брой уроци: 1
Клас: 1-12 клас

Цена: 30 лв.

Предмети:

*ако не виждаш предмета, който търсиш, моля, свържи се с нас. Ще направим всичко необходимо, за да ти намерим подходящ учител.

Имате въпрос?