Благодарим ти – DAcademy
success

Благодарим ти!

Твоята заявка бе успешно приета!
Ще се свържем с теб в рамките на 24 часа.
Често задавни въпроси
 • Как се провеждат уроците?

  Уроците се провеждат изцяло онлайн, като е важно ученикът да има достъп до стабилна интернет връзка и компютър/лаптоп/смартфон. Д.А. препоръчва настолен компютър или лаптоп за урока, за да може учители и ученици да споделят по-лесно своите материали.

 • Как да запазя индивидуален час за урок?

  Достатъчно е да се регистрираш в www.dacademy.bg и да попълниш формата за запазване на урок. Нашият екип ще се свърже с теб в рамките на 24 часа, за да потвърди заявката и да ти предостави информация за учителя, който е най-подходящ за твоите нужди.

 • Колко време е един учебен час с Д.А.?

  Продължителността на един учебен час с Д.А. е 60 минути, състоящ се от уводна част, практическа част, усвояване на знания от текущия урок и двустранна обратна връзка.

 • Записват ли се уроците?

  Да, записът може да бъде направен както от учителя, така и от всеки от присъстващите. Нужно е само да поискаш разрешение от учителя и от всички присъстващи на обучението, в случай че е групово, за да започнеш записването. Обърнете се към твоя учител, в случай че си забравил да запишеш урока и ще ти бъде изпратен след приключването му.

 • Задължително ли е ученикът да има камера и да я използва по време на урока?

  Не е задължително, но е препоръчително особено при провеждане на индивидуален урок, когато подходът е изцяло персонализиран и визуалният контакт спомага за ефективността в процеса на обучението.

 • Къде се провеждат уроците?

  Д.А. провежда уроците си във виртуални стаи на Zoom. Ако досега не си използвал тази платформа, не се тревожи, Д. А. ще ти помогне с първите стъпки в Zoom преди провеждането на първия ти урок.

 • Цени

  Индивидуални уроци:
  - 1 урок- 30 лева;
  - 5 урока- 140 лева;
  - 10 урока- 270 лева;
  - 15 урока- 390 лева.
  Не е нужно пакетните уроци да бъдат само по точно определен предмет.
  Групови уроци:
  - цената на всеки един курс е различна и може да бъде открита в описанието на курса. Вижте повече тук
  Онлайн занималня:
  - цената за едномесечно посещение е 250 лв. Вижте повече тук

 • Какви са начините за плащане?

  - По банков път, IBAN и подробни обяснения ще получиш по имейл при избор на този метод за разплащане;
  - Дебитна/кредитна карта.

 • Как да заплатя?

  Стъпки при заплащане:

  Индивидуален урок - след като потвърдим всички необходими детайли за провеждане на урока, ще получиш потвърдителен имейл с възможностите за плащане, а те са - банково плащане или дебитна/кредитна карта;
  Групови уроци - след като си избрал твоя групов урок, е необходимо да натиснеш бутона “Запиши се тук”, за да бъдеш препратени към страницата за плащане със следните възможности - банково плащане или дебитна/кредитна карта;
  Онлайн занималня - след като си избрал периода, в който искаш да посещаваш занималня, е необходимо да натиснеш бутона “Запиши се тук”, за да бъдеш препратени към страницата за плащане със следните възможности - банково плащане, или дебитна/кредитна карта.
  Останалата част от отстъпките, от които може да се възползваш, са описани в секция “Цени” и са базирани на броя уроци, които искаш да закупиш.

 • Как да разбера, че плащането е осъществено?

  Очаквай да получиш потвърдителен имейл, че успешно си заплатил урок при нас. В случай че не получиш потвърждение, моля, свържи се с нас тук.

 • Кога получавам отстъпка?

  С Д.А. получавате:
  10% отстъпка от следващите два урока, ако препоръчаш другарче/брат/сестра, като отстъпката е валидна както за теб, така и за твоето другарче/брат/сестра.
  Останалата част от отстъпките, от който може да се възползваш, са описани в секция “Цени” и са базирани на броя уроци, които искаш да закупиш.

 • Какво да направя, ако не съм доволен, а съм предплатил урок/курс?

  Необходимо е да се свържеш с нас тук, като представиш кратко описание какъв точно е проблемът, за да преценим по какъв начин той да бъде разрешен и да предприемем последващи действия.

 • Как се установява напредъка на ученика?

  Очаквай учителя, който ти преподава да публикува регулярна обратна връзка относно постигнатите резултати в твоя Dacademy профил. Ако имаш въпроси относно предоставената обратна връзка и тя не те удовлетворява, винаги може да се свържеш с нас тук.

 • Ще трябва ли да присъствам докато детето ми има урок?

  Д.А. държи на прозрачност в обучението и присъствието на родител по време на урока е винаги възможно, но не и задължително, тъй като целим да развием самостоятелност и независимост у учениците.

 • Как избирате подходящ учител за моето дете?

  Въз основа на предоставената информация от страна на родителя при попълване на формата за записване тук

  , нашият екип избира най-подходящия учител, съобразен с профила на детето ти. Важно е да бъдеш максимално изчерпателен, когато попълваш формуляра, за да гарантираме полезно и качествено обучение.
 • Има ли почивка по време на урока?

  Нямаме регламентирана почивка по време на учебния час, но за нас е важно учениците да се чувстват удобно и комфортно и ако имат нужда от кратка почивка, тя ще бъде предоставена.

 • Трябва ли ученикът да разполага с пособия за писане за урока?

  Пособията за писане не са необходими, освен ако учителят предварително не е помолил ученика да използва такива за конкретна задача или самият ученик предпочита да записва с лист и химикал.

 • Какво става, ако ученикът отмени урок?

  Ако ученикът отмени урок 24 ч. преди насрочения час, Д.А. ти дава право да пренасочиш часа за друг удобен за теб ден и час до пълния размер на сумата. При други обстоятелства, различни от споменатите вече, 50% от сумата, която си заплатил ще бъде удържана.

 • Какво става, ако учителят отмени урок?

  При отмяна на урок от страна на учител, Д.А. ти възвръща сумата в пълния и размер или ти дава право да пренасочиш часа за друг удобен за теб ден и час, като получаваш 10% отстъпка от следващ урок.

 • Какво да направя, ако не съм доволен от учителя?

  Нашата главна цел като организация е да подсигурим възможно най- подходящия учител за твоето дете, но винаги е възможно да има разминаване в очакванията. Ето защо ние сме на разположение по всяко едно време, за да се погрижим за комфорта и удовлетворението на нашите ученици. Необходимо е да се свържеш с нас тук, за да предприемем необходимите действия и да удовлетворим твоите очаквания.

 • Какво да направи детето ми при възникване на технически проблем и с кого да се свърже?

  При възникване на какъвто и да е проблем, преди всичко запази спокойствие, провери интернет връзката, при необходимост рестартирай твоето устройство и не се безпокой, твоят учител ще остане на линия, за да завърши започнатото. Ако все пак след предприемане на горепосочените действия, не успееш да възстановиш връзката, свържи се с нас на посочените телефони тук..

 • Закъснявам за час - какво да направя?

  Да бъдем точно означава винаги да сме готови за среща няколко минути преди започването и. Макар това да звучи добре на теория, то в реалния живот не всичко е предвидимо и на всеки се случва да закъснее. Ако мислиш че ще закъснееш до 10-15 минути за твоя урок, моля, свъжи се с нас тук..

 • Учителят закъснява за час - какво да направя?

  Нека не забравяме, че учителите ни също могат да бъдат в непредвидена ситуация и да закъснеят за час. Ако до 15 минути от началото на часа, ние не сме се свързали с теб да те уведомим, молим те да го направиш тук..