Групов урок – Български Език – DAcademy

Групов урок – Български Език

Shape Image One

Подготовка за матура по БЕЛ

Накратко за урока:

1 път седмично по 2 (120 мин) часа
Платформа: Zoom
26 астрономически часа
до 8 ученика в група- 7 клас

  • начална дата – 25.11.2020
  • крайна дата – 24.02.2021
Цена: 350 лв.

Какво представлява?

Курсът е предназначен за ученици в 7 клас, които се подготвят за предстоящото НВО по БЕЛ. Състои се от 17 урока, разгънати в 7 седмици, като всеки урок е с продължителност от 120 минути, а програмата на курса следва изцяло модела на МОН за 2020 – 2021 година.

Как протича всеки час?

Уроците започват под формата на дискусия, по време на която заедно с учениците се обсъждат главните въпроси от съответната тема. Теорията бива усвоена чрез обсъждане и решаване на разнородни казуси, групова работа и занимания. След урока се изпращат задачи за самостоятелна работа. Всеки раздел завършва с преговор и решаване на задачи от изминали изпити. Последните 3 часа са предназначени за симулация на матурата, на база на която следва да се изготви и индивидуална обратна връзка за всеки ученик.

Кога и къде се провеждат уроците?

Виртуалната класна стая на Zoom е достъпна от всяко уютно място с добра интернет връзка, което спомага за приятното протичане на занятията от 120 минути с 15 минути почивка.

Как да се запиша в програмата?

За да запазиш място за програмата е нужно да натиснеш бутона “Запази място”. В случай че искаш да се запишеш на курс по Математика, моля свържи се с нас, за да ползваш отстъпка, валидна само при заявено участие и на двата курса.  
За учителя:
Каролина е млад и амбициозен учител с желание да открие суперсилата на всеки свой ученик. Тя вярва, че с позитивна енергия, креативност, търпение и упоритост всеки може да постигне целите си. В този курс, нейната задача е да покаже, че сложните правила в Българския език могат да бъдат лесни и усъвършенствани от всеки един. Защото умението да се изразяваме правилно и уверено е безценно и  дава свобода и самочувствие.
Накратко за курса:

2 часа/седмично
Платформа: Zoom
 17 астрономически часа
 8 ученика в група- 7 клас

Краен срок за записване: 20.04.2021
Цена: 170 лв.

Предмет:

*ако не виждаш предмета, който търсиш, моля, свържи се с нас. Ще направим всичко необходимо, за да ти намерим подходящ учител.

Имате въпрос?

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...